Samen online excelleren

Bij Convident ontwikkelen we steengoede digitale oplossingen. Ambitieuze organisaties die online resultaat willen halen zijn bij ons aan het juiste adres. Een goed website, webshop of online marketingplan maakt een project succesvol. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek.

Bekijk onze diensten en neem telefonisch of per mail contact op met ons op. De koffie staat klaar! 

Strategy mapping

Online routekaart / Sprint 0

Mis je een online routekaart binnen jouw organisatie? Schakel dan Convident in! Een strategie plannen is één ding, het uitvoeren ervan een tweede. Strategy mapping is essentieel voor het leveren van een goed digitaal product. Convident heeft op strategisch vlak ervaring om bedrijven aan een effectieve online strategie te helpen.

Meer over Strategy mapping

Wireframes

Blauwdruk / Sprint 1

Wireframes zijn een visuele weergave in grijsschaal van de structuur en functionaliteit van jouw website of webshop. We ontwerpen de wireframes in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces, om zo de basisstructuur vast te stellen alvorens het webdesign en de inhoud worden toegevoegd.

Meer over Wireframes

UX design

User experience / Sprint 2

De user experience (UX) designers van Convident zetten de behoefte van jouw doelgroep op alle devices voorop. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep met unieke webdesigns. We zorgen voor een optimale webervaring. Zo verbeter je niet alleen je bezoekerservaring, maar groeit ook je bedrijf met leads en sales.

Meer over UX design

Website bouwen

WordPress / Sprint 3

Met het bouwen van jouw website houden we rekening met een optimale mix tussen UX design en technisch goede code. Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw site op maat. Vindbaar in de zoekmachines en passend bij je (online) doelen.

Meer over Website bouwen

Webshop bouwen

Woocommerce / Sprint 3

Wij ontwikkelen jouw webshop op maat in het betrouwbare e-commerce systeem WordPress Woocommerce. Of het nu voor de consumentenmarkt of zakelijke markt is. In alles houden we rekening met het vermarkten van jouw product of dienst.

Meer over Webshop bouwen

SEO marketing

Content / Zoekwoorden / Optimalisatie / Linkbuilding

Search Engine Optimization, de mensen van Convident weten er alles van. Samen met onze SEO specialisten ontwikkel je jouw SEO marketing strategie. Bij Convident haal je (meer) rendement uit jouw website of webshop.

Meer over SEO marketing

SEA marketing

Advertenties / Shopping / Adds

Grip, meetbaarheid en controle over jouw online campagne. Dat zijn onze keywords voor jouw SEA marketing strategie. De SEA specialisten van Convident denken met je mee om te bepalen welke vorm(en) van adverteren voor jouw organisatie het meest geschikt is.

Meer over SEA marketing

Social media marketing

Linkedin / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Bij Convident werken creatieve, performance gerichte specialisten aan jouw social media campagnes. We combineren social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Word jij ons volgende succesverhaal?

Meer over Social media marketing

Webapplicaties

Custom tools / Intranet / CRM / Software

Onze developers werken met meerdere programmeertalen. Convident biedt een breed scala aan custom tools, waaronder intranet, planningstool, CRM, ERP, API-koppelingen, SaaS-oplossingen en apps. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor andere softwareoplossingen.

Meer over Webapplicaties

Webhosting

Server / SSD / Beheer

Ook wat serverbeheer & webhosting betreft kun je uitstekend bij Convident terecht. Er zijn verschillende vormen van hosting oplossingen die je bij ons onder kunt brengen. Wij hebben onze eigen servers om jouw WordPress platform veilig en snel te hosten.

Meer over Webhosting

Onderhoud

WordPress CMS / Updates / Backups / Security

Je maatwerk WordPress website of webshop is klaar, wat nu? Het onderhouden van jouw webomgeving is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Meer over Onderhoud

Een ander vraagstuk?

Heb je een specifiek vraagstuk en ben je benieuwd of Convident je verder kan helpen? Neem contact met ons op. Internetbureau Convident biedt webdesign Groningen, gebruiksvriendelijke website laten maken & webshops die wérken in WordPress CMS of andere systemen. Samen laten wij jouw bedrijf online groeien met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Maar ook voor webapplicaties & maatwerkoplossingen ben je aan het juiste adres!

© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden