Co-founder

Rick

Rick Dreise (1988), ondernemer pur sang. Rick is co-founder Convident B.V. Op zijn 25e richtte hij zijn eerste internetbedrijf op. Persoonlijke kenmerken: Ondernemend, commerciële achtergrond, staat voor lange termijn relaties, afspraak is afspraak en hard werken, hard ontspannen.
Hij heeft een passie voor (snelle) auto’s en motoren. Daarnaast wil hij de wereld ontdekken en is vastberaden om een steengoede ondernemer te worden. Vanuit zijn rol als co-founder gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren? Rick is de aangewezen persoon.

“Wees niet alleen passagier, maar ga zelf achter het stuur zitten”

Succesvol worden & nieuwe initiatieven starten

Rick Dreise, 33 jaar en woonachtig in Groningen. “Ik heb Commerciële Economie op de Hanzehogeschool Groningen gestudeerd, met een (minor) marketing specialisatie. Na mijn studie ben ik meteen de grote commerciële wereld binnen gestapt om ervaring op te doen. Ik heb meerdere commerciële functies bekleed, maar of ik daar nou zo gelukkig van werd? Niet echt.” Van hokjescultuur en een hiërarchische manier van werken werd hij zeker niet happy, daarom besloot Rick op geheel eigen wijze terug te keren in de ‘studiebanken’: de praktijk van het zelfstandig ondernemen!

Een goed team neerzetten en als groeiende organisatie het beste product willen leveren, dat heeft tijd nodig.

Rick heeft 3 jaar ervaring als zelfstandig internet ondernemer wanneer de wegen van hem en zijn compagnon Rutger van de Griendt elkaar kruisten. Samen met Rutger heeft dat geleid tot het starten van Convident B.V., een organisatie gericht op het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. In de eerste vijf jaar is Convident gegroeid van start-up naar scale-up. “Een goed team neerzetten en als groeiende organisatie het beste product willen leveren, dat heeft tijd nodig. Ik doe het om de kick van het opbouwen, succesvol worden en uitbreiden. Eerst waren we zelf actief op zoek naar nieuwe klanten, uitbreiding van ons netwerk en naamsbekendheid. Nu vinden klanten Convident en geeft onze groei de mogelijkheid om breder te kunnen ondernemen. Denk hierbij aan nieuwe (bedrijfs)concepten en initiatieven. Dat is heel gaaf en daar investeren we nu volop in”, aldus Rick.

Rick Dreise in lapland, Convident

Podcast Stadse Streken

Johan Cruijff – ‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles’

Rick Dreise & Rutger van der Griendt

Media & contact

[instagram-feed]

Info Rick 

  • Co-founder Convident
  • Ondernemer

Contactgegevens Rick 

 06 – 12 98 31 26
 050 – 553 23 34
 rick@convident.nl
 info@convident.nl

Wil je teruggebeld worden?

© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden