Onze mensen

Het Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork en persoonlijke ontwikkeling! Onze projectmanager, officemanager, designers, developers, programmeurs en online marketeers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.

Rutger

Co-founder

Rutger is ondernemer en co-founder van Convident. Hij spart graag met je over jouw concept en zorgt dat Convident operationeel draait. De aangewezen persoon om jouw plan naar de gewenste uitvoering te brengen! Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw bedrijf, concept idee en benodigde technische functionaliteiten. Rutger wordt ‘convident’ van de laatste ICT trends en ontwikkelingen, het neerzetten van een sterk online concept, series kijken, goed eten en sporten.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Meer over Rutger

Rick

Co-founder

Rick is ondernemer en co-founder van Convident. Vanuit zijn rol als co-founder zaken gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over ondernemerschap, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Wil je in gesprek om te zien of we iets voor elkaar betekenen? Stuur hem gerust een persoonlijk bericht. Rick wordt ‘convident’ van inspirerende collega ondernemers, het maken van avontuurlijke reizen, sporten en (snelle) auto’s en motoren.

Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Meer over Rick

Dirk-Jan

UX / webdesigner

Dirk-Jan is onze concepter, wireframer en webdesigner in één. Daarnaast heeft hij de skills samen met het development team converterende websites en webshops op maat te realiseren. Dirk-Jan is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe design technieken zodat we nog succesvollere websites kunnen opleveren. Hij werkt intensief met ons webdesign programma Figma. Maar ook Javascript, jQuery, Html, Css, Less, scss, PHP en WordPress is hem niet onbekend. Dirk-Jan wordt ‘Convident’ van gave concepten die impact maken. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Dirk-Jan op.    

Hamada

Developer

Hamada is onze remote front-end developer en bouwt samen met het development team te gekke websites en webshops. Hamada stelt de vraag achter de vraag en weet altijd op een klantgerichte wijze verbeteringen door te voeren waardoor websites en campagnes nog meer converteren. Hij werkt dagelijks met Figma, Javascript, jQuery, Html, Css, Less, scss, PHP en is WordPress specialist. Hamada wordt ‘Convident’ van plezier beleven met ons team (ondanks de afstand) en is regelmatig te vinden in de sportschool. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Hamada op.

Arjan

UX Designer

Arjan is een creatieveling die geen uitdaging uit de weg gaat als het gaat over UX/webdesign. Hij denkt graag mee om concepten uit te werken en om te zetten van wireframes naar webdesign’s. Daarnaast kent hij (bijna) alle sneltoetsen in Figma en is hij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van UI/UX design. Arjan wordt ‘Convident’ van een ritje op de motor of een wedstrijdje voetbal met vrienden. Kennis maken of in gesprek? Neem contact  met Arjan op.

Sander

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Sander gaat graag met je in gesprek over de SEO promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent in de zoekmachines. Sander is ook nog eens de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Sander wordt ‘convident’ van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Chris

Online marketeer

Onze enthousiaste marketeer Chris gaat graag met je in gesprek over de SEA promotie van je organisatie. Gedreven om in samenwerking met de klant het beste resultaat te behalen op het gebied van zoekmachine adverteren. Met zijn gedrevenheid en passie voor marketing zorgt hij ervoor dat jij beter zichtbaar bent via online adverteren. Chris is samen met zijn marketing collega’s de sturende kracht achter onze online marketing afdeling. Samen groeien is key. Chris wordt ‘convident’ van goed voetbal of een borrel en terrasje op zijn tijd. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Chris op.

Timo

Online marketeer

Onze marketeer Timo presteert goed onder druk, en weet overal een positieve draai aan te geven. Hij houdt je ook graag op de hoogte van recente ontwikkelingen omtrent jouw campagne. Hij verplaats zich graag in de gedachte van de klant om de beste SEO en SEA technieken toe  te passen. Timo wordt enthousiast van concerten en verzamelen van muziek. En besteed graag de avond met de nieuwste series kijken. Timo wordt ‘Convident’ van sportwedstrijden kijken in de kroeg. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

Cas

Support / developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Bas

Support

Bas houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Hij wordt het meest enthousiast als hij samen met zijn collega’s een toffe website in elkaar heeft gezet en de klant hiermee overweldigt. Bas wordt convident van muziek, waar hij veel vrije tijd in stopt. Daarnaast heeft Bas één keer in het jaar duizenden domino steentjes in zijn hand en geniet hij van leuke en spannende sportwedstrijden. In gesprek met Bas? Neem dan contact met hem op!

Wil jij werken in ons leuke team?

Werken bij Convident
© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden