Online marketing Eindhoven

Online marketing Eindhoven

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Eindhoven

Ben jij klaar om je bedrijf in de buurt van Eindhoven online naar een hoger niveau te tillen? Dan is Convident de juiste partner. Wij zijn een online marketing bureau en helpen je graag bij het realiseren van jouw online succes. Onze online marketeers hebben de kennis en ervaring binnen de online marketing om resultaten te boeken. Als full service online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in seo, sea, linkbuilding en social media beheer. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden als remarketing, Google Shopping of display advertising voor jouw bedrijf. Bij Convident geloven we erin dat succes valt te behalen met een strategisch uitgewerkt plan. Daarom starten we het traject altijd eerst met een uitgebreid strategiegesprek. Je komt langs op kantoor en samen bespreken we een duidelijk plan en stellen we doelen op om online groei te kunnen meten en analyseren. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn, en bepalen we welke online tools het beste bij de normen en waarden passen bij jouw bedrijf en doelgroep.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees hieronder verder en kom langs voor een bakje koffie en een vrijblijvend kick-off gesprek!

Samen kijken naar de mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf

Naast zoekmachine optimalisatie, wordt het zoekwoorden onderzoek ook gebruikt als input voor de zoekmachine marketing. Search engine advertising of SEA houdt in dat je als bedrijf adverteert in zoekmachines op specifieke zoekwoorden. SEA is een handig middel om relevante bezoekers naar je website te trekken en je conversiepercentage te verhogen. Daarnaast kan je SEA gebruiken om te bepalen welke zoekwoorden een hoog zoekvolume hebben in Google. Deze zoekwoorden zouden dan gebruikt kunnen worden in relevante content op jouw website, om zo organisch resultaat te boeken.

Ben jij klaar om online te gaan met je bedrijf? Neem contact op met één van onze experts en laat een vrijblijvend zoekwoorden onderzoek uitvoeren.

Kwalitatieve clicks krijgen, dat is Google Shopping

Advies en rapportage

Zoals je misschien al rustig hebt kunnen lezen, hechten wij bij Convident veel waarde aan de relatie met onze klanten. Wij geloven erin dat regelmatig, goed contact nodig is met de klant om in te kunnen spelen op kansen binnen de markt. Zo zorgen we er samen voor dat we snel kunnen schakelen en potentiële kansen worden benut. Een onderdeel hiervan is de rapportage van de werkzaamheden en een geformuleerd advies. Het analyseren van je online werkzaamheden is van belang om de resultaten te kunnen meten en eventueel bij te kunnen sturen. Een maandelijks rapport zorgt voor inzicht in je bezoekers, zoals waar ze vandaan komen, de leeftijd of via welke kanalen ze online zich bewegen.

Wil jij ook inzicht in jouw online marketing werkzaamheden krijgen en jouw doelgroep beter leren kennen? Convident helpt je verder met een maandelijks uitgebreid rapport en advies.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Meindert Vogd

Groningsch Odd-Fellow Huis B.V.

Fijne, flexibele en professionele club bij Convident. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn.

Daarnaast werken zij met een super gebruiksvriendelijk WordPress systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

dit is een afbeelding van convident

Ruben Lei

Van der Werff Logistics

Mooi team van enthousiaste mensen, een keurig product en een goede prijskwaliteitverhouding. Bij de start is zeer goed geluisterd naar onze wensen (plan van eisen). We hebben precies gekregen wat we wilden. De houding van de mensen van Convident is pro-actief en verfrissend. Het eindresultaat van onze website met meerdere custom modules is een verademing.”

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Awards.

© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden