ASBR

Online uitstraling onderdeel van succes

Convident heeft door de jaren heen meerdere websites voor ASBR ontwikkeld, waaronder ASBR, LoopBaanBoost, Trainingen, Outplacement en Subsidium. ASBR vind dat competente en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot het succes van iedere organisatie. Van organisaties en van medewerkers wordt gevraagd zich telkens aan te passen aan een voortdurend veranderende toekomst. Een toekomst waarin iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Dat past uitstekend in de samenwerking tussen beide organisaties, waarbij de online uitstraling een essentieel onderdeel is van het succes van ASBR!

 

Bekijk de website / webshop

“De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met je mee en leveren maatwerk”

 

Websites & digitale oplossingen

ASBR kent haar oorsprong in 1991 en staat voor de kernwaarden, Ambition, Skills, Brains en Resources. ASBR wil leidend en innovatief zijn in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. De organisatie heeft eigen locaties in Groningen, Hoogezand en Zwolle. ASBR biedt verschillende diensten, die ook vooral online optimaal tot uiting moeten komen. Dit heeft Convident gerealiseerd door elke dienst zijn eigen gezicht te geven. Doelgroepanalyse, huisstijl onderzoek, wireframes en webdesigns hebben een essentiële rol gespeeld in de totale online presentatie. Zeer plezierige en korte communicatielijnen met eigenaar Jaap de Winter van ASBR dragen bij aan het doorlopend optimaliseren van alle web omgevingen.

Naast de websites van ASBR en haar diensten, hebben we ook nog andere digitale oplossingen voor de organisatie gerealiseerd. Een mooi voorbeeld hier is de ASBR vragenlijst, een test omgeving waar kandidaten aan de hand van vragen en scores getest worden. Verder hebben we de koppeling tussen hun database en vacature systeem geoptimaliseerd, waardoor ze op correcte wijze vacatures kunnen plaatsen en kandidaten kunnen werven. Kortom, een hele mooie lange termijn relatie om op verder te bouwen!

Ook een webomgeving als ASBR?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Schuldhulp.tv

Schuldhulp.tv
Website

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop

Corlido

© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden