AVE Solutions

Your world is our world

AVE-Solutions gevestigd in de gemeente Midden-Groningen werkt al meer dan 15 jaar aan film, televisie- en video projecten en brengt de gewenste boodschap duidelijk over met het juiste gevoel. AVE-Solutions is een projectorganisatie en onze klanten ervaren ons als effectief en efficiënt. Ze zijn nieuwsgierig, betrokken en gemotiveerd. Door faciliteiten en kennis te delen zijn ze steeds weer in staat om innovatief te zijn. De opnamen en montages worden gemaakt door filmmaker Marcel de Boer die zijn sporen heeft verdiend met tientallen bedrijfs- en productfilms voor diverse industrieën in binnen- en buitenland.

Bekijk de website / webshop

“Get the most out

of your video budget”

AVE

Video content to the max

AVE-Solutions is gecertificeerd en gekwalificeerd voor een veilige en betrouwbare workflow. De geplande opnamen worden vooraf met de leidinggevende op de werklocatie besproken en standpunten duidelijk kenbaar gemaakt. Indien een situatie niet veilig wordt bevonden zal AVE-Solutions haar werkzaamheden staken en direct contact opnemen met de leidinggevende op de werklocatie. Deze kwalificatie dient sterk terug te komen op de WordPress website omgeving van AVE.

Vanuit een uitgebreide conceptuele fase, wireframing en designing hebben we de vertaalslag gemaakt van het merk AVE Solutions. De website is er voor gemaakt om zo veel mogelijk video content presentatie en informatie over de AVE diensten te presenteren. We hebben ervoor gezorgd dat de dienstenpagina’s informatief zijn opgezet. Zo kunnen potentiële klanten en bezoekers vinden wat ze nodig hebben, allemaal op één video omgeving met duidelijke CTA’s om de bezoeker zo snel mogelijk te kunnen voorzien van informatie.

Convident heeft nadrukkelijk een adviserende rol op zich genomen. Er is gewerkt met AVE content én nieuwe afbeeldingen om bezoekers duidelijkheid te verschaffen over het onderscheidend vermogen van AVE. We hebben eveneens een custom login module ingebouwd, om een (nog) meer vertrouwd gevoel bij AVE te krijgen.

Het is een ontzettend mooie en bovenal plezierige samenwerking met AVE owner Marcel de Boer!

Ook een video website als AVE Solutions?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden