BCM Ouderenzorg

Onderzoek & doelgroep analyse

Convident heeft in samenwerking met Puuridee de nieuwe website en intranet van BCM Ouderenzorg gebouwd. Na een intensieve doelgroep analyse, hebben we de uitkomsten vertaald naar een nieuwe WordPress CMS webomgeving. BCM staat voor ouderen, die verdienen een fijne en veilige woonomgeving. Een omgeving waar zij zich thuis voelen en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden waar zij zich prettig bij voelen. Convident en Puuridee ondersteunen BCM met hun online communicatie uitingen. Wat is begonnen met een website, is later uitgebreid met een complete intranet omgeving.

Bekijk de website / webshop

“Software oplossingen die aansluiten

bij onze wens”

Website en intranet

Een goede website bestaat uit een doordacht design en een perfecte technische realisatie. Puuridee heeft samen met de klant gekeken naar de juiste vertaling van merk, toegankelijkheid en kernwaarden. Het resultaat is een webdesign wat perfect past bij de wensen van BCM. De technische realisatie is uitgevoerd door Convident. Als content management systeem hebben we gebruik gemaakt van WordPress. Hierin hebben we een custom template ontwikkelt. Bij de werkzaamheden houden we bij Convident rekening met hoge webstandaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website.

Naast het succesvol realiseren van de website, kregen Puuridee en Convident een mooie vervolgopdracht voor het ontwikkelen van een BCM intranet omgeving. Het intranet is bedoeld voor intern gebruik, waarin medewerkers van de organisatie onder meer gebruik kunnen maken van document shares, agenda functionaliteiten, smoelenboek, vacatures, prikbord, veelgestelde vragen, intern solliciteren en een verjaardagskalender. Het intranet is door Convident custom ontwikkelt in een Laravel omgeving. Gebruikersgemak en user veiligheid staat hierin centraal. Om het gebruik door alle BCM medewerkers te stimuleren, is de informatievoorziening gecombineerd met een aantrekkelijke layout, passende sfeer en duidelijke call to actions (CTA).

Ook een site & intranet omgeving als BCM?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

RevaMed

ProCare

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden