Corlido

Wereldwijde inkooporganisatie

Corlido is een wereldwijde inkooporganisatie met 12 vestigingen wereldwijd. Corlido is actief in inkoop en supply chain management. Corlido verzorgt de operationele inkoop, magazijn, logistiek, administratieve en technische ondersteuning. Met een combinatie van inkoopexpertise, automatisering en serviceniveau biedt Corlido inkoopoplossingen aan. Convident heeft de opdracht gekregen om een webomgeving te bouwen waarin de volledige Corlido Group tot zijn recht komt. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt in WordPress CMS. ​Van wireframes, webdesigns, website realisatie (multi language) tot en met de doorontwikkeling. Een samenwerking waar beide partijen graag op door bouwen!

Bekijk de website / webshop

“Hele fijne samenwerking met deze creatieve development club”

 

Expertises in kaart

Corlido heeft 5 expertises: inkoop uitbesteden, tail spend management, npr inkoop, factuur en leveranciersreductie en verlagen TCO. Convident heeft deze expertises uitgelicht op de website middels verschillend kleurgebruik, bezoekers krijgen in een duidelijk overzicht te zien wat Corlido kan betekenen. In de website hebben we een functie voor meertaligheid toegevoegd met WPML techniek, dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Met domain mapping is de website van Corlido ook op andere domeinnamen te vinden waaronder .de en .com. De focus van de website ligt op de usability, middels (custom) geschreven code is de website volledig geoptimaliseerd.

Ook een type platform als Corlido?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland
Website

1000 banenplan

1000 banenplan
Webapplicatie Website

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden