Everwin Nederland

Ga voor EVERWIN®

Met meer dan 120 jaar ervaring, het jarenlange geduld om de grootste vakkennis op te bouwen en de wil om alleen het allerbeste te leveren hebben de oprichters goud in handen. Everwin Nederland is dé pionier op het gebied van industriële bevestigingsoplossingen en is nu ook online binnen handbereik van vakmensen in de Benelux. En daarmee ook toeleveranciers of eindgebruikers. Convident is dan ook trots om hiervoor de online uitingente kunnen realiseren. We hebben een webshop ontworpen en custom gebouwd in WordPress CMS met Woocommerce. Hierin worden onder andere alle verschillende type producten (voor dealers) en de vele USP’s (voor bezoekers) weergegeven. Een intensieve samenwerking die maandelijks resultaat oplevert!

Bekijk de website / webshop

“Met de expertise van Convident komt de kracht van mijn product tot uiting”

Doorontwikkeling en online marketing

Everwin staat voor werken met het beste materiaal, samengesteld door de beste vakmensen ter wereld. Nog te vaak werken mensen met spullen die wel oke zijn, maar niet superieur. Men mist vooral snelheid, innovatie en bepaalde handigheidjes. Men stelt eisen aan de duur of duurzaamheid van gereedschap, maar merkt dat er weinig vernieuwing zit bij de producenten. En daarom is EVERWIN® opgericht.

Convident is deskundig, snel en betrouwbaar te werk gegaan met de uitingen van Everwin. De front-end kant van de webshop is een waar online visitekaartje, waarin tevens diverse informatie en eigenschappen van het bedrijf worden gepresenteerd. De shop module is doelgericht ontworpen, om effectief tot de gewenste aankoop over te gaan. Ondernemingen van wereldklasse moeten op Everwin kunnen rekenen. Daarin kan Everwin op haar beurt weer rekenen op de expertise van Convident. Convident ondersteunt Everwin met de maandelijkse doorontwikkelingen van de shop en online marketing. Een actieve samenwerking waar beide partijen trots op zijn!

Ook een webshop als Everwin Nederland?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Schuldhulp.tv

Schuldhulp.tv
Website

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen
Webapplicatie Website

ProCare

© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden