Weldon Corlido Material Handling

Custom woocommerce shop

Weldon Corlido Material Handling importeert en produceert interne transportmiddelen. Het assortiment bestaat uit palletwagens, schaarpalletwagens, elektrische palletwagens, heftafels en stapelaars die leverbaar zijn in uiteenlopende uitvoeringen en specificaties. Na een eerder succesvol project voor Corlido Group (overkoepelende holding), kreeg Convident de opdracht voor Weldon een webshop te ontwerpen en te bouwen. Hiervoor hebben we gekozen voor een custom template in WordPress CMS met Woocommerce. Hierin worden onder andere alle verschillende categorieën en type producten gepresenteerd.

Bekijk de website / webshop

“Uitstekende snelheidsoptimalisaties

en conversiegericht”

 

Snelheid van bestellen

Wat begon met eenvoudige snelheidsoptimalisaties voor de bestaande Weldon webshop, is uitgelopen naar de realisatie van een compleet nieuwe webshop omgeving. De producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Dankzij jarenlange ervaring hebben ze een grote hoeveelheid vakkennis verworven. Naast een uitgebreid vormgevingtraject (wireframes en webdesigns), heeft Convident zich ook specifiek bezig gehouden met de conversiegerichtheid, de snelheid van bestellen en blijvende optimalisaties toepassen. Een mooi voorbeeld hiervan is de uitgebreide dropdown menu weergave. Voor een optimale laadsnelheid hebben we gekozen voor een maatwerk hostingspakket met een eigen server omgeving.

Beide partijen zijn trots op de bereikte resultaten en kijken uit naar het vervolg van de samenwerking!

Ook een webshop als Weldon?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Homan Slapen

Homan Slapen
Webshop

Restaurant de Betere Tijden

Restaurant de Betere Tijden
Online marketing Website

Defibrion

Defibrion
Online marketing Webshop
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden