“Een investering die zichzelf

via licenties terugverdiend”

Eindelijk betalen voor services die werkelijk gebruikt worden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident de ontwikkelaar is voor jouw SaaS omgeving?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten

Relatie tussen leveranciers en klanten

Kort gezegd creëert SaaS nieuwe mogelijkheden en een andere relatie tussen jouw leveranciers en klanten, waar beide van profiteren. Bij Convident zijn we continu bezig om verschillende aspecten van ons eigen SaaS-model te ontwikkelen, om zeker te zijn dat we onze klanten de gewenste service en ervaring bieden. Onze ervaringen met onze eigen SaaS oplossingen, nemen we uiteraard mee in de ontwikkeling van een SaaS product voor jouw organisatie.

Ben je op zoek naar nieuwe software en een licentiesysteem voor jouw klanten? De developers van Convident realiseren het. Als SaaS bedrijf neem je zelf de volledige verantwoordelijkheid over de technische details van de software, het is niet nodig om uitgebreide technische kennis of bronnen in te zetten om de software te gebruiken. Daarnaast zijn de SaaS oplossingen die wij bouwen up to date en gemakkelijk in het gebruik. SaaS-software leunt op licenties van jouw tevreden klanten, dus we doen ons uiterste best om je tevreden te houden.

Neem contact op

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website

Restaurant de Betere Tijden

Restaurant de Betere Tijden
Online marketing Website
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden