“Het uitvoeren van een online strategie blijkt in de praktijk veel moeilijker te zijn dan een strategie bedenken en plannen”

Door op strategisch niveau mee te denken, bieden we veel meer online rendement.

Meer informatie?

Ben je er over uit dat Convident jouw strategy mapping partner is of wil je meer informatie?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten
Procare

Commitment van beide kanten

Bij de uitvoering van een online strategie is het overzicht net zo belangrijk als de aandacht voor details; de uitvoering behelst zowel grote als kleine digitale invloeden. Het succesvol uitvoeren van strategy mapping vraagt commitment van Convident en jouw organisatie.

Naast de strategy mapping sessie nemen we ook het volledige projectmanagement op ons. Waar staat je bedrijf voor? Wie wil je aanspreken en wat wil je bereiken met je maatwerk website, webshop of online marketing traject? We denken mee en geven ons advies. De focus ligt volledig op jouw bedrijf. Nog veel te vaak zien we dat er in een voortraject belangrijke marketingbeslissingen worden genomen op basis van onderbuikgevoel of persoonlijke interpretaties. Met als resultaat: ongefundeerde besluiten met beperkt (online) succes. Ons track record geeft aan dat de strategische aanpak van Convident werkt en het verschil maakt tussen online winnen of verliezen.

Aan de slag

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

De Bewindvoerster

De Bewindvoerster
Online marketing Website

KBC Keukens

KBC Keukens
Online marketing Website
© 2014 - 2024 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden